Kurssit ja tunnit

Lomalla 18.2. 2018 asti.

Tällä hetkellä tarjotut kurssit:
”Yleisryhmä” (kts. lisätiedot alempana) ja
”Solmun Avaus” (stressi, tulehdus, kipu ja unettomuus), kts. lisätiedot alempana.

Syksyllä 2019 alkaa uusi ryhmä:
”Joogaryhmä 2-tyypin diabeetikoille”

Vuonna 2020 alkavat uudet ryhmät:
”Joogaryhmä masennuksesta ylöspäin” ja
”Joogaryhmä traumaperäinen stressihäiriö (PTSD)”

Terapeuttisesti Ohjattua Kundaliinijoogaa- Yleisryhmä, 7 kertaa, kevät 2019.

Torstaisin klo 17.30-19  3.1.-21.2. 2019. Huom. to 7.2. ei ole tuntia. 90 euroa/ kurssi, sis. joogatarvikkeet, teen ja monisteet. Kurssi pidetään Elpymössä, Oulunkylässä Puukoululla, Teinintie 8 , 00640 Helsinki. Ilmoittautumiset ja lisätiedot s.postitse: livkamalkhalsa@gmail.com

Kurssi osa joogaterapeutti-opiskelujani (Guru Ram Das Center for Medicine and Humanology). Joogakurssin tarkoitus on antaa opiskelijalle sopivat realistisesti toteutettavat joogaharjoitukset kotiinviemisiksi. Ja antaa tukea säännöllisen päivittäisen lyhyenkin joogaharjoituksen ylläpitämiseksi.

Solmun Avaus -Kurssi, Terapeuttisesti Ohjattua Kundaliinijoogaa -Kevät 2019.

Tiistai-Ryhmä: 7krt: 22.1.-19.3. klo 17.30 – 19 (ei tuntia ti 5.2. ja 12.2.)

90 euroa/kurssi, sis. joogatarvikkeet, teen ja monisteet.
Kurssipaikka: Kundal-Kotijoogastudio Kruununhaka, Meritullinkatu 15 C 36, 00170 Helsinki. Huom: 3. kerros, ei hissiä.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot s.postitse: livkamalkhalsa@gmail.com

Solmun Avaus-Kurssilla perehdytään avaamaan solmua, jossa 4 tekijää kiinteästi ovat osallisina: stressi, tulehdus, unettomuus ja kipu. Kurssikerroilla käydään läpi ensin hieman aiheen teoriaa, jonka jälkeen tehdään harjoitteita solmun avaamiseksi. Kiinnitämme erityisesti huomiota niihin kundaliinijoogaharjoitteisiin, jotka vahvistavat kykyä kohdata stressiä, hallita tulehdusta ja auttaa unta. Jokainen opetuskerta on erilainen ja tuntien sisältö elää joogakurssille ilmoittautuneiden tarpeiden mukaan. Jokaisella opetus-kerralla kertaamme jo opittua sekä opimme uusia harjoituksia. Käymme läpi mm. rentoutumista, mielen toimintaa mantrojen ja meditaation yhteydessä, kokonaisvaltaisia joogaharjoitteita/kriyoja lempeästi ja rauhallisesti sekä hengittämistä.

Kurssi on osa joogaterapeutti-opiskelujani (Guru Ram Das Center for Medicine and Humanology). Pienryhmäopetus, max 5 osallistujaa.

Akuutissa tilassa olevia pyydetään ystävällisesti olemaan yhteydessä hoitavaan tahoonsa ennen joogatuntien aloittamista.

Terapeuttisesti Ohjatun Kundaliinijoogan Tutustumistunnit torstaisin klo 17.30- 19.00 Oulunkylässä Elpymössä: 8.11., 15.11. ja 22.11.2018 13e/krt.

Terapeuttisesti Ohjattua Kundaliinijoogaa – Ryhmä,
8 kertaa, syksy 2018. Keskiviikkoisin klo 17.30-19 3.10.-21.11. 2018. 90 euroa/8krt tai 15 euroa 1 kerta, sis. joogatarvikkeet, teen ja monisteet. Pienryhmäopetus. Kaikenkuntoisille. Käytämme tuolia apuna.

Aikaisempaa joogakokemusta ei tarvita. Tunnit sopivat kaikille, myös heille, joilla on haasteita terveytensä kanssa. Jokainen opetuskerta on erilainen ja teemat vaihtelevat joogakurssille ilmoittautuneiden tarpeiden mukaan. Käymme läpi mm. rentoutumista, mielen toimintaa mantrojen ja meditaation yhteydessä, kokonaisvaltaisia joogaharjoitteita/kriyoja lempeästi ja rauhallisesti sekä hengittämistä. Terapeuttisesti ohjattu kundaliinijooga poikkeaa tavallisesta kundaliinijoogasta tuntien rakenteen, ohjaustyylin, harjoitteiden ja yleisen vaativuustason suhteen.

Kurssi osa joogaterapeutti-opiskelujani (Guru Ram Das Center for Medicine and Humanology). Joogakurssin tarkoitus on antaa opiskelijalle sopivat realistisesti toteutettavat joogaharjoitukset kotiinviemisiksi. Ja antaa tukea säännöllisen päivittäisen lyhyenkin joogaharjoituksen ylläpitämiseksi.
Akuutissa tilassa olevia pyydetään ystävällisesti olemaan yhteydessä hoitavaan tahoonsa ennen joogatuntien aloittamista.
keskiviikko kundal syksy 2018uusin

Rauhanpäivän Kundaliinijooga-tunti klo 17.30-19
Tavallista kundaliinijoogaa terapeuttisesti ohjatun kundaliinijoogan sijaan.

rauhanpäivä 2018nettikoko

Solmun Avaus -Kurssi, Terapeuttisesti Ohjattua Kundaliinijoogaa -Syksy 2018.

Tiistai-Ryhmä: 8krt: 2.10.-20.11. klo 17.30 – 19

90 euroa/kurssi, sis. joogatarvikkeet, teen ja monisteet.
Kurssipaikka: Kundal-Kotijoogastudio Kruununhaka, Meritullinkatu 15 C 36, 00170 Helsinki. Huom: 3. kerros, ei hissiä.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot s.postitse: livkamalkhalsa@gmail.com

Kurssi on osa joogaterapeutti-opiskelujani (Guru Ram Das Center for Medicine and Humanology). Joogakurssin tarkoitus on antaa opiskelijalle sopivat realistisesti toteutettavat joogaharjoitukset kotiinviemisiksi. Ja antaa tukea säännöllisen päivittäisen lyhyenkin joogaharjoituksen ylläpitämiseksi. Aikaisempaa joogakokemusta ei tarvita. Kaikenkuntoisille. Tarvittaessa tunnit voi tehdä tuolilla istuen. Tunnit sopivat kaikille, myös heille, joilla on haasteita terveytensä kanssa. Pienryhmäopetus, max 6 osallistujaa.

Solmun Avaus-Kurssilla perehdytään avaamaan solmua, jossa 4 tekijää kiinteästi ovat osallisina: stressi, tulehdus, unettomuus ja kipu. Kurssikerroilla käydään läpi ensin hieman aiheen teoriaa, jonka jälkeen tehdään harjoitteita solmun avaamiseksi. Kiinnitämme erityisesti huomiota niihin kundaliinijoogaharjoitteisiin, jotka vahvistavat kykyä kohdata stressiä. Jokainen opetuskerta on erilainen ja tuntien sisältö elää joogakurssille ilmoittautuneiden tarpeiden mukaan. Käymme läpi mm. rentoutumista, mielen toimintaa mantrojen ja meditaation yhteydessä, kokonaisvaltaisia joogaharjoitteita/kriyoja lempeästi ja rauhallisesti sekä hengittämistä. Terapeuttisesti ohjattu kundaliinijooga poikkeaa tavallisesta kundaliinijoogasta tuntien rakenteen, ohjaustyylin, harjoitteiden ja yleisen vaativuustason suhteen.

Akuutissa tilassa olevia pyydetään ystävällisesti olemaan yhteydessä hoitavaan tahoonsa ennen joogatuntien aloittamista.

Terapeuttisesti Ohjattua Kundaliinijoogaa- Yleisryhmä, 8 kertaa, syksy 2018.

Torstaisin klo 17.15-18.45  13.9.-1.11. 2018. 90 euroa/ kurssi, sis. joogatarvikkeet, teen ja monisteet. Kurssi pidetään Elpymössä, Oulunkylässä Puukoululla, Teinintie 8 , 00640 Helsinki. Ilmoittautumiset ja lisätiedot s.postitse: livkamalkhalsa@gmail.com

Kurssi osa joogaterapeutti-opiskelujani (Guru Ram Das Center for Medicine and Humanology). Joogakurssin tarkoitus on antaa opiskelijalle sopivat realistisesti toteutettavat joogaharjoitukset kotiinviemisiksi. Ja antaa tukea säännöllisen päivittäisen lyhyenkin joogaharjoituksen ylläpitämiseksi. Aikaisempaa joogakokemusta ei tarvita. Kaikenkuntoisille. Tarvittaessa tunnit voi tehdä tuolilla istuen. Tunnit sopivat kaikille, myös heille, joilla on haasteita terveytensä kanssa.

Jokainen opetuskerta on erilainen ja teemat vaihtelevat joogakurssille ilmoittautuneiden tarpeiden mukaan. Käymme läpi mm. rentoutumista, mielen toimintaa mantrojen ja meditaation yhteydessä, kokonaisvaltaisia joogaharjoitteita/kriyoja lempeästi ja rauhallisesti sekä hengittämistä. Terapeuttisesti ohjattu kundaliinijooga poikkeaa tavallisesta kundaliinijoogasta tuntien rakenteen, ohjaustyylin, harjoitteiden ja yleisen vaativuustason suhteen. Akuutissa tilassa olevia pyydetään ystävällisesti olemaan yhteydessä hoitavaan tahoonsa ennen joogatuntien aloittamista.

Hyväntekeväisyysjooga su 25. maaliskuuta 2018 klo 14-15.30.

Lahjoitukset lyhentämättöminä Hurstin Avulle. Kundaliinijoogatunnin vetää Livkamal Kaur Enkola. Joogakoulu Shanti osallistuu hyväntekeväisyystuntiin tarjoamalla upeat puitteet.

Hyväntekeväisyysjooga Shanti valmis paras nettikoko

Joogaa ja Taidetta Työpaja lauantaina 7. huhtikuuta klo 10-12.30 Elpymössä

Opi joogisia välineitä käyttäen pääsemään rentouden tilaan ja avaamaan luovuuttasi. Aikaisempaa kokemusta joogasta tai maalaamisesta ei tarvitse omata osallistuakseen tähän työpajaan. Ensin joogaamme, rentoudumme ja meditoimme, jonka jälkeen maalaamme (pastelleilla, guasseilla ja siveltimillä) vapaamuotoisesti isolle paperille ilman paineita lopputuloksesta. Myös omia taidetarvikkeita voi tuoda mukanaan, jos haluaa käyttää niitä. Vetäjänä toimii kundaliinijoogaopettaja ja kuvataiteilija Livkamal Kaur Enkola. Opetuskielenä suomi ja englanti. Työpajan hinta 40e, sisältäen taidemateriaalit. Joogamatot ja viltit tulevat Elpymön puolesta. Lisätiedot ja ilmoittautumiset s.postitse: livkamalkhalsa@gmail.com

Paikka: Elpymö, Väinö Auerin katu 7, Th 5, 00560 Helsinki. http://www.elpymo.net

Joogaa ja Maalaamista Elpymössä nettikoko

Terapeuttisesti Ohjattua Kundaliinijoogaa 7 kertaa, kevät 2018
Kerrat ovat torstaisin klo 17.15-18.45  5.4.-17.5. 2018. 11 euroa kerta. Joogatunnit pidetään Elpymössä, Kumpulassa. Väinö Auerinkatu 7, th 5, 00560 Helsinki. Ilmoittautumiset ja lisätiedot s.postitse: livkamalkhalsa@gmail.com      Puhelinnumero 040-5020789 alkaa toimimaan 1.3. alkaen, s.postitse voi ilmoittautua ja olla yhteydessä jo aikaisemmin.
Kevään 2018 tunnit ovat osa joogaterapeutti-opiskelujani (Guru Ram Das Center for Medicine and Humanology). Joogatuntien tarkoitus on antaa opiskelijalle sopivat realistisesti toteutettavat joogaharjoitukset kotiinviemisiksi. Ja antaa tukea säännöllisen päivittäisen lyhyenkin joogaharjoituksen ylläpitämiseksi. Aikaisempaa joogakokemusta ei tarvita. Kaikenkuntoisille. Tarvittaessa tunnit voi tehdä tuolilla istuen. Tunnit sopivat kaikille, myös heille, joilla on haasteita terveytensä kanssa. Pienryhmäopetus, ryhmäkoko max. 8.

Jokainen opetuskerta on erilainen ja teemat vaihtelevat joogatunnille ilmoittautuneiden tarpeiden mukaan. Käymme läpi mm. rentoutumista, mielen toimintaa mantrojen ja meditaation yhteydessä, kokonaisvaltaisia joogaharjoitteita/kriyoja lempeästi sekä rauhallisesti ja hengittämistä. Terapeuttisesti ohjattu kundaliinijooga poikkeaa tavallisesta kundaliinijoogasta tuntien rakenteen, ohjaus tyylin, harjoitteiden ja yleisen vaativuus tason suhteen. Akuutissa tilassa olevia pyydetään ystävällisesti olemaan yhteydessä hoitavaan tahoonsa ennen joogatuntien aloittamista.

KYTT Kurssi 2018 Kevät valmis klo 17.15-18.45nettikoko

Sat Naam Kaikki

Maaliskuun alussa alkavat taas Suomen Kundaliinijoogayhdistyksen Säännölliset aamusadhanat sunnuntaisin Joogakoulu Shantissa klo 5.00-7.30.
Sadhana on joka sunnuntai 4.3.-27.5.2018.

Paikalle voi tulla koska vaan ilman ennakkoilmoittautumista. Aikaisempaa kokemusta kundaliinijoogasta ei tarvitse olla. Joogamatot, viltit, proput ja matrapaperit tulevat Joogakoulu Shantin ja SKJY:n puolesta. Sadhanan jälkeen SKJY tarjoaa perinteiseen tapaan aamiaispuuroa ja voit tuoda myös omia herkkuja aamiaispöytään. Vapaaehtoinen kolehti Joogakoulu Shantille.
Lisätietoja: livkamalkhalsa@gmail.com
https://www.facebook.com/groups/839328706170691/
ja 040-5020789 (numero toimii 1.3. alkaen)

Joogakoulu Shanti, 4. kerros
Runeberginkatu 43
Töölö, Helsinki

Lämpimästi Tervetuloa Kaikki

SSSSS2018 nettikoko korjattu aikaparempi

Terapeuttisesti Ohjattua Kundaliinijoogaa, 4 kerran kurssi, syksy 2017
Kerrat lauantaisin klo 9-12; 19.8., 26.8., 2.9. ja 9.9.
Kurssi on osa joogaterapeutti-opiskelujani (Guru Ram Das Center for Medicine and Humanology). Kurssin tarkoitus on antaa opiskelijalle sopivat realistisesti toteutettavat joogaharjoitukset kotiinviemisiksi. Ja antaa tukea säännöllisen päivittäisen lyhyenkin joogaharjoituksen ylläpitämiseksi. Aikaisempaa joogakokemusta ei tarvita. Kurssi sopii kaikille, myös heille, joilla on haasteita terveytensä kanssa. Pienryhmäopetus, ryhmäkoko max. 6. Jokainen opetuskerta on erilainen ja teemat vaihtelevat kurssille ilmoittautuneiden tarpeiden mukaan. Käymme läpi mm. rentoutumista, ruokavaliota, mielen toimintaa mantrojen ja meditaation yhteydessä, kokonaisvaltaisia joogaharjoitteita/kriyoja ja hengittämistä.
Sitovat ilmoittautumiset ti 15.8. mennessä.
Tämän ryhmän täyttyessä tulee myös extra-ryhmä#1 sunnuntaille samoina viikonloppuina klo 9-12. Ja sunnuntai-ryhmän täyttyessä myös extra-ryhmä#2 samoina viikkoina torstai-iltaisin klo 17.15-20.15.
Kurssipaikka varmistetaan maksamalla kurssimaksu 90 euroa tilille. Mikäli kurssille ilmoittautunut peruu osallistumisen 2 viikkoa ennen kurssin alkua, palautetaan 60e kurssimaksusta. Mikäli peruuttaminen tapahtuu vajaa 2 viikkoa ennen kurssin alkua, lääkärintodistuksella saa 60e kurssimaksusta takaisin. Otathan ystävällisesti huomioon, että muissa tapauksissa ilmoittautuminen ja kurssimaksu ovat sitovia. Kiitos.

Terapeuttisesti Ohjattua Kundaliinijoogaa; Teematunnit 6 kertaa maanantaisin klo 17.30-19.00
Kerrat: ma 27.3., 10.4. ja 24.4. (Vanhassakaupungissa)
8.5., 15.5. ja 22.5. (Kruununhaassa, huom. ei hissiä)

Terapeuttisesti Ohjattua Kundaliinijoogaa; 2 kerran kurssi lauantaisin klo 10.00-16.00
Kerrat: la 25.3.-1.4.2017

tyo%cc%88paja-stressi-uni-kipu-ja-tulehdus-nettikoko

Taidetta ja Joogaa-Viikonloppukurssi Helsingin Työväenopistossa 18.-19.3.2017. Ilmoittautuminen alkaa 8.12.2016 (H172476 Taidetta ja joogaa VKL) http://www.ilmonet.fi

2017-tyo%cc%88va%cc%88enopisto-taidetta-ja-joogaa-pikkujuliste-paras_edited-2

Terapeuttisesti Ohjattua Kundaliinijoogaa, 10 kerran kurssi maanantaisin klo 17.30-19.00 9.1.-20.3.2017

ky-terapia-juliste_edited-2nettikoko-korjattu-hinta

Kundaliinijoogan opetusta pienryhmille kotoisessa miljöössä. Ryhmien koko 3-8 henkilöä. Kokoa oma porukka kokoon ja ota yhteyttä, niin tehdään teille sopiva joogatunti. Niin yksittäiset käynnit, kuin viikottaisetkin käynnit ovat mahdollisia. Yhden tunnin pituus on 1,5 tuntia. Tuntiin sisältyy alkulämmittelyt, joogasarja, rentoutus ja meditaatio.
Yksityistunnit: Kundaliinijooga, Terapeuttisesti Ohjattu Kundaliinijooga sekä Raskausjooga.
Joogadoulauksen hinnat tapauskohtaisia, lisätietoa s.postitse ja hinnasto-sivulta.
Talon puolesta tulee jooga-alustat, tuolit joogaan, viltit, meditaatiotyynyt ja kupponen kuumaa. Lämpimästi tervetuloa räätälöidyille joogatunneille.

joogatila vaakakuva blogiin

Livkamal Kaur Khalsa Photo, e-mail size pieni

Livkamal Kaur Enkola Khalsa (c) All Rights Reserved

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s